Chicineta X Onza Flavours – The Spicy Collection și prima farfurie pentru bărbați

Pentru cine nu este în perioada asta în Thassos să își bronzeze bulanele și vrea să își distragă atenția de la faptul că toată lumea e în concediu, am pregătit pe Chicineta una dintre cele mai speciale ediții de farfurii de până acum. 

E o colaborare care îmi e foarte dragă, cu prietenii de la Onza Flavours, care fac sosurile preferate spicy dintre toate pe care le-am încercat în România. Și include prima farfurie cu mesaj special pentru bărbați.

Colecția Chicineta x Onza conține două farfurii, His & Hers (ca dulapurile și chiuvetele, da), create pentru iubitorii de mâncare picantă și pentru cei care visează cu ochii deschiși la ardei iuți în fiecare zi. Și evident, ca majoritatea farfuriilor Chicineta pe care le scriu eu, au dublu sens 🙂

Real girls like it spicy

Real men like it hot

Găsiți ediția specială aici pe chicineta.com, până la epuizarea stocului.

❤️

Iar pe onzaflavours.com găsiți toate cele trei sosuri, care sunt superbe.

The Exotic Affair, cel galben, conține ardei Trinidad Scorpion Yellow și Habanero Orange, plus mango & ghimbir și e spicy și fresh ca o vacanță în Thailanda

Dip Into Trouble, cel verde, e mai blând ca iuțeală și are un gust afumat SPLENDID. Conține ardei iuți  Jalapeno, Cayenne și Thai, ardei kapia verde, ceapă, usturoi și suc natural de mere.

Scare the Bear, cel roșu, e un sos care îmi amintește de o conversație de acum MULȚI ani cu bucătarul-șef de la Agra Palace, care avea un Vindaloo foarte iute în meniu, iar de fiecare dată când îl comanda cineva, Kumar ieșea din bucătărie și îi întreba ’SUNTEȚI SIGURI CĂ VREȚI? SIGURI?’. Treaba cu spicy food e că, o dată ce a început să îți placă, treptat ajungi să o iubești și să vrei din ce în ce mai mult.

Vă pup și spor la Habanero  ♡ 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *