The Morning After Xmas ❤️ – colecția de Crăciun

By Tuesday, November 24, 2020 0 , 5

Anul trecut, pe vremea asta, rupeam cinematografele ca să duc toate femeile pe care le cunosc la filmul Last Christmas, cu Emilia Clarke și Emma Thompson, doar ca să o aud pe Emilia cântând și să o văd îmbrăcată în luminițe de pom, pe un ecran foarte mare.

Nu au fost filme de Crăciun anul ăsta, iar ușa e închisă la cinematograful din mall și nu mai trăznește a popcorn pe tot etajul.

Și probabil că am ascultat-o pe Emilia cântând pe YT de douăzeci de ori în ultima săptămână.

***

Anul ăsta e primul an în care la Chicineta avem o colecție oarecum dedicată Crăciunului și primul an în care Autoritățile Supreme ale Țării ne spun să petrecem sărbătorile de iarnă singuri. În sufletul meu de blondă știu că oamenii care ajung la ce scriu aici au un IQ peste medie și o să analizeze cu inteligența proprie dorința autorităților 🙂 Și sper ca, oricum ar arăta Crăciunul, să aveți un decembrie frumos, cu șampanie și prăjituri, așa cum ar trebui să fie fiecare zi din viață, indiferent de prostia din jur.

În The Good Fight, Diane Lockhart spune ‘It’s all right that the world is crazy, as long as I make my little corner of the world sane.’  Poate nu e suficient, dar e un punct de pornire.

🎄

Revenind, asta este colecția noastră de Crăciun. E disponibilă de azi pe chicineta.com și din 30 noiembrie la pop-up shop-ul din București Mall Vitan (adică pe data de 30, lunea viitoare, redeschidem shopul, yes).

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *