Chicineta x Red Panda – ‘Everything is love’ ❤️ colecția de căni

By Wednesday, October 21, 2020 0 , , 3

Cănile pe care le lansăm astăzi ar fi trebuit să se întâmple cu vreo șase luni în urmă.

Dar, într-un fel, mă bucur că s-a întâmplat această întârziere, fiindcă ne dă ocazia să deschidem acum seria lansărilor Chicineta de Crăciun, care vor fi trei la număr și pe care le vom DEZVĂLUI ÎN MOD SENZAȚIONAL pe parcursul următoarelor zile.

Deci asta e prima 🙂

Colecția Everything is love conține 5 modele de căni, iar ideea a pornit de la discuțiile multiple pe care le-am avut de-a lungul timpului cu Kevin, membră fondatoare a asociației Red Panda, pe care nu o cheamă Kevin, dar așa ne spunem între noi, de la pasărea gigantică din Up.

‘Because Kevin is a girl’.

În aceste discuții, care pendulau între ‘de ce e băutura importantă pentru calitatea vieții  la ‘ce #$@%# mai facem cu cățeii’,  devenea din ce în ce mai clar că situația Asociației (unde fac voluntariat de aproximativ trei ani) nu va deveni mai roz o dată cu pandemia și criza economică care îi va urma, pe care o prietenă a descris-o minunat ca pe ‘o criză în care vom avea, poate, bani de mămăligă, dar nu și de brânză’. În aceste contexte, donațiile caritabile sunt, firesc, printre primele care pică din lista de priorități a oamenilor.

Mai mult, îmi doream de mult timp o serie de produse Chicineta al căror scop principal să fie redirecționarea unui procent din încasări către cățeii din Centrul de Adopții Red Panda. Faptul că am reușit să o punem pe picioare înainte de Crăciun e un motiv de bucurie de care mă agăț cu mare succes anul ăsta. (Asta și cartofii prăjiți.)

❤️

Mesajele colecției Everything is love sunt scrise de mine și de Kevin  – mai mult de ea 🙂 – , ilustrațiile sunt create de Ana Constantinescu, iar cănile se găsesc pe chicineta.com, în limita stocului disponibil.

Dacă se epuizează brusc acest stoc, vom încerca să facem altele înainte de Crăciun, însă din cauza ‘Situației În Care Ne Aflăm’, nu suntem neapărat sigure că ne și iese un restock într-un timp așa scurt. Ca să știți în caz că vă gândiți la ele pentru cadouri.

25% din încasări se vor duce către Asociația Red Panda. Dacă vreți să știți mai multe despre asociație, site-ul lor este aici (site la a cărui facere am contribuit și eu glorios, probabil de aia se încarcă foarte greu, acum am observat, o să lucrăm la asta :)))) iar aici este pagina de Facebook.

Pentru orice întrebări despre căni, căței, sensul vieții, îmi puteți scrie 🙂 Vă las mai jos pozele cu toate modelele, ca să vă clătiți ochii. Colecția e disponibilă pentru comenzi online pe chicineta.com, dar și în pop-up shop-ul din București Mall (Vitan) până pe 31 octombrie.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *