Prima gamă de căni Chicineta

E o vară foarte interesantă asta care tocmai se desfășoară.

Pentru mine, zilele au trecut ascultând obsesiv Camilla Cabello – Señorita (spre disperarea celor din jur) și încercând să rezolv un blogger’s block.  Ăsta e un fel de writer’s block (îl am și pe ăla de ceva timp), dar care conține și componenta de gătit.

Probabil că am nevoie de o vacanță, dar jur că altceva voiam să vă povestesc.

♥️

În ultima jumătate de an, cât nu dansam, mâncam și mă întrebam când o să pot să scriu din nou, așteptam să fie gata aceste căni. Proiectul a început undeva în februarie, iar de atunci au trecut peste noi zeci de teste, eșecuri, momente de așteptare și căni care nu ieșeau cum îmi doream. Până luna trecută, când au ieșit perfecte. Antreprenoriatul e super în mare parte, uneori îți vine să îți dai cu o farfurie în cap, alteori să bei toată șampania de fericire.

Cănile portabile de cafea care se întâmplă astăzi în Chicineta sunt primele* dintr-o gamă mai largă, care va cuprinde și căni simple, adică din alea cu toartă. Motivul pe care nu le-am lansat pe toate o dată, ci am început cu acestea, a fost că ultimele sunt încă în producția finală, dar din ce în ce mai multă lume ne scria  ‘hai, nu le mai dați drumul ălora de luat la pachet o dată?!‘ (le postasem pe IG prin primăvară) și am zis OK.

♥️

Așa că aceste căni de luat cafea, smoothie-uri și ceaiuri la birou sunt aici în limita stocului disponibil, iar restul modelelor vor fi lansate în cel mult o lună.

Câteva detalii tehnice: produsele sunt din porțelan și se pot folosi la mașina de spălat vase (și la microunde, dacă dețineți), iar capacul e din silicon.

Sper să vă placă și să le folosiți cu drag peste tot ♥️

Iar între noi fie vorba, mă bucură enorm faptul că știu că acum o să existe mesaje Chicineta la purtător, prin birouri, în metrou sau la volan. Și ce mi-a dat curaj să lansez această gamă a fost faptul că mai multă lume îmi tot zicea ‘bă, mie îmi plac mesajele, dar vreau să vadă toată lumea de la birou că eu sunt Smartest bitch around și nu pot să îmi iau farfuria la birou!!! fă și tu niște căni sau tricouri’.

* Pentru cine ne urmărește de mai mult timp, poate știți că am mai avut o cană în colecția Chicas Bravas, dar pe acestea le-am numit ‘primele căni’, fiindcă sunt începutul unei game unitare și coerente, pe care o vom dezvolta mai mult în viitor.

Iar pe Instagram vom anunța când aducem toate modelele noi.

VĂ PUP și vă mulțumesc pentru răbdare!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *