Noua farfurie de vară e aici 💙

By Thursday, May 23, 2019 2 , , 6

Sunt foarte foarte foarte fericită să vă anunț că, de azi, farfuria în ediție specială de vară e online pe Chicineta! O cheamă ‘Food Is Better With You’ și v-am pregătit-o împreună cu prietenii de la Pepsi (care, între timp, s-au anunțat și cu niște surprize la pachet, pe care le aflați mai jos).

💙

Pentru cine a mai fost pe acest blog, dragostea mea pentru Pepsi e cunoscută de mulți ani, iar aceste farfurii au o istorie romantică și spontană. Mai exact, la începutul anului am realizat o linie specială de farfurii pentru un concurs de pe pagina de Instagram Pepsi. Poze drăguțe, distracție, frumos, doar că imediat lumea a început să ne întrebe ‘bine, bine, dar când o aduceți și în shop?’

**

Okaaaay, am zis, iar pentru că eram îndrăgostită maxim de acest fun summer vibe al farfuriei – doar când mă uit la ea îmi vine să plec la mare sau să mă înfig în prima rulotă de street food – am zis că e musai să o facem farfuria verii.

Așa că o găsiți de azi în shopul online Chicineta, în limita stocului disponibil, și în varianta de set-pereche, cu discount.

Iar la fiecare farfurie comandată din ediția specială, aceasta pleacă de la noi împreună cu o mini doză de Pepsi Max (știți că tocmai au lansat dozele de 200ml, perfecte pentru vară, când aveți chef de un refresh scurt?).  Și aș vrea să le mulțumesc mult celor de la Pepsi pentru asta 🙂

💙

Vă pup apăsat și sper să avem CEA MAI FRUMOASĂ VARĂ, în care să ni se întâmple doar mâncarea care ne place.

6
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *