Ultimele aventuri din amenajarea showroomului. My dream corners ❤️

În mod miraculos, am intrat pe ultima sută de metri cu amenajarea vastului sediu Chicineta (mi-e și frică să zic asta, că poate-poate mi se sparg toate oalele în cap fix acum).

🍀

Unii dintre voi poate știți deja că renovarea biroului s-a întâmplat super treptat. Practic, mecanismul de amenajare a ultimelor luni ar putea fi rezumat așa ‘le luăm pe astea acum, iar pe restul când ne permitem’.

Așa că, încet-încet ni s-au întâmplat zugrăveli, vopsiri, parchet, corpuri de iluminat, mobilă pe comandă, iar luna asta, urmează să se întâmple DECORAȚIUNILEEEE, adică etapa finală. Și sunt leșinată de nerăbdare.

Etapa decorațiunilor a fost una dintre cele mai dificile. Ca să aleg ce vreau, vreo trei zile am stat uitându-mă fix la pereți și la geamuri, apoi la tavan, apoi din nou la pereți, într-un spațiu gol, încercând să îmi imaginez cum vreau eu să fie locul ăsta.

Adică – vreau să mă stimuleze creativ? vreau să mă relaxeze? vreau să fie super dramatic ca interiorul corazonului meu?

Eram total pierdută.

💔

A durat mult timp până să mă hotărăsc, dar mi-am dat seama că, fiind vorba de un spațiu de lucru în care nu montăm șuruburi, sentimentul pe care ar trebui să îl aibă cineva când intră acolo este de creativitate îmbinată cu intimitate (coziness, că nu știu dacă e suficient de explicit cuvântul în română).

Ce m-a ajutat mult a fost momentul alegerii draperiei. Găsisem între timp site-ul mendolafabrics.ro, fratele shopului nobilacasa.ro, despre care v-am zis deja că sunt pasionată de mulți ani și de la care mă hotărâsem să iau o bună parte din accesoriile decorative. Așa că mi-am clătit ochii ore în șir uitându-mă la fotografii cu sugestii de amenajare cu draperiile lor, ca să mă prind care schemă cromatică îmi place mai mult.

Săptămâni la rând, am trecut prin următoarele variante:

Nu o să vă zic de acum ce am ales, fiindcă mai păstrez niște surpriză pe mai încolo, dar pot să zic că am comandat deja măsuța asta de la Nobila Casa, pentru un touch final auriu, desigur.

Luna aceasta terminăm distracția și sper să revin cât mai curând cu pozele FINALEEEEEE și cu data primului eveniment Pop-Up Shop la noul sediuuuu, desigur.

Besitos.

♥️

 

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *