Idei de cadouri pentru 8 martie

By Wednesday, March 6, 2019 2 , , 10

Ladiez,

Inițial am vrut să fac o listă de lucruri pe care aș vrea să le primesc eu personal de 8 martie. Apoi m-am răzgândit și am hotărât să produc un ghid de cadouri pentru femeile din viața mea, în speranța că poate vă inspirați din ele. Apoi m-am răzgândit din nou și am rămas la un top de ‘lucruri frumoase pentru primăvară’. Apoi mi-am dat seama că, în realitate, o mare parte dintre cadourile pe care mi-aș dori să le primesc sunt și obiecte pe care de fapt le-aș și dărui cu mare drag. Deci lucrurile deveniseră mult mai simple pentru ziua mea de shopping.
Așa că pentru a întâmpina primăvara asta frumoasă și zilele CAAAALDE din ultima vreme, vă prezint atât noul meu parteneriat cu the wonderful online shop Nobila Casa, cât și o listă de cadouri pentru femei dragi (care femei includ și pe voi însevă, DA?). Bun.

❤️

1) Farfurie Mariefleur by Villeroy and Boch 
Colecția asta de la V&B este dragostea vieții mele de câțiva ani. Știu, o să ziceți – dar tu nu ai farfurii, femeie?! Am, dar niciodată suficiente. Modelele Mariefleur mi se par cadoul perfect pentru primăvară pentru ORICE femeie, inclusiv mătușă conservatoare, dar care are nevoie de o pată de culoare în viață.

2) Măsuță cafea Shiny Chic

Nu doar că se potrivește oricărui pasionat de design scandinav, dar e ideală și pentru iubitorii de auriu în general (ca mine). Motiv pentru care o să îmi cumpăr măsuța primăvara asta pentru showroom-ul Chicineta. Iar dacă aș face-o cadou, aș oferi-o cu o felicitare cu textul ‘Orice om îi place auriul’. Eeee?


3) Vază Oronda în cele mai frumoase nuanțe de albastru
Pentru mamele care nu au niciodată suficiente vaze.


4) Pătură roz pal Cozy
Am descoperit cât de mult se poate bucura cineva când primește o pătură super moale și confortabilă doar atunci când am primit eu una. Până în momentul ăla, gândeam ‘eh, pături’, dar de atunci, din când în când câte o prietenă se trezește brusc cu o pătură nouă în viața ei. Iar păturica asta e în mod particular bună pentru seri de primăvară în balcon.


5) Mojar cu pistil Marble 
Am descoperit mojarul de piatră / marmură destul de recent și de atunci îl folosesc în paralel cu cel vechi, de lemn (la care renunț greu fiindcă are valoare emoțională și o aromă ssssplendidă de condimente și usturoi). Așa că aș dărui un mojar de marmură neagră oricărui pasionat de gătit. Plus că arată super elegant.


6)  Cutie Gold Form
Orice combinație de sticlă transparentă cu accente metalice aurii este o formulă câștigătoare pentru mine. Iar cutia de la Nobila Casa va merge primăvara asta la una dintre BFF-urile mele, care după ce a împlinit 30 de ani a luat-o complet razna cu bijuteriile, în sensul că a lovit-o o pasiune atât de mare încât nu mai are loc de ele prin casă. Deci puțină organizare elegantă o să îi prindă bine.


7) Set ceainic Filodendron
Am o prietenă ilustratoare care se va bucura foarte tare să primească ceainicul ăsta, fiind într-o perioadă creativă de ilustrații botanice (și iubește ceaiurile!).


8) Bol căței I love my Dog
I-am comandat lu’ Lolo acest bol de 8 martie și o să vă rog frumos să nu râdeți de mine :)) Mulțumesc, apreciez.


9) Platou servire Amazonia
Colecția Amazonia de la Villeroy & Boch e tot una dintre preferatele mele și orice obiect de porțelan din seturile astea mi se pare cadoul perfect pentru primăvară. Pentru oricine!


10) Râșniță piper Mahagon
Am căutat o grămadă de timp o râșniță de piper care să îmi placă. De când am descoperit (acum mulți ani, cam atunci când am început să gătesc mai serios) că aroma piperului proaspăt râșnit e MULT mai intens și parfumat decât cel cumpărat direct granulat, toate rețetele mele sunt mult mai bune.

 

Și ca un cadou de final, împreună cu Nobila Casa am pregătit un cod de reducere de -20% valabil pentru orice comandă de pe site până pe 15 martie. Tot ce trebuie să faceți e să adăugați codul ChicinetaXNobilaCasa în pagina de finalizare a comenzii. Cu plăcere!

❤️

Cam astea ar fi tura asta de primăvară. La voi cum stă treaba cu cadourile de 8 martie?
Vă pupă blonda.

10
2 Comments
 • Teo
  March 12, 2019

  Am fix acel mojar de marmura neagra, este fix ce trebuie ca eficienta si chiar arata foarte elegant 🙂

  • Oana
   March 13, 2019

   dadadada așa mă gândeam și eu <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *