Târg de Mărțișor Red Panda la Chicineta

By Wednesday, February 20, 2019 0 , , , 4

Dragi fete și băieți,

Weekendul acesta se vor întâmpla niște lucruri la noul nostru birou, după cum urmează.

❤️

1 Echipa Asociației Red Panda organizează clasicul Târg de Mărțișor, sâmbătă și duminică, între orele 12 și 19. Red Panda e centrul de adopții despre care v-am mai povestit și cu care avem un parteneriat de lungă durată în sensul în care fetele sunt super drăguțe și mă lasă să îl frec pe Mugurel pe burtă când vreau.

El e Mugurel.

Scopul acestui târg, la care fetele vor aduce obiecte handmade, bijuterii și decorațiuni, este – desigur – să strângă fonduri și donații pentru acoperirea cheltuielilor centrului de adopții (mâncare pentru câini și pisici, încălzire, intervenții veterinare și tot pachetul).

Deci dacă veniți să luați niște mărțișoare drăguțe de la fete, îl veți sprijini practic pe Mugurel, Jamie, Jolie, George, Koko, Fluffy și mulți alții.

 

2 Echipa de pupeze Chicineta o să fie și ea prezentă, cu o secțiune de Outlet (unde vor exista mai multe produse decât oferta de acum din online), dar și cu colecția nouă. Un procent din vânzările noastre se va duce către cățeii și pisicile de la Red Panda.


❤️
3 Simona Cazacu,
noua noastră colegă (pe care Lolo o cunoaște drept Simona-du-te-te-rog-să-vezi-dacă-e-mâncare-în-frigider), este și designer de cămăși. Așa că va fi și ea aici cu un stand de cămăși foarte drăguțe (unele au 50% mătase!!!), iar o parte din vânzare se va duce către centrul de adopții.

Deci, dacă vreți să veniți să stați pe canapeaua verde și să vă uitați la gresia noastră care e încă oribilă, (fiindcă încă nu am început renovărileeeee, la la la), vă așteptăm împreună cu fetele de la Red Panda ca să strângem fonduri pentru Mugurel & Co.

❤️

PROGRAM TÂRG
sâmbătă și duminică (23 și 24 februarie), orele 12:00 – 19:00
UNDE?
sediul Chicineta
– Piața Alba Iulia nr.8, bloc I7, scara 2, etaj 4, ap 33, interfon 33
(dacă nu ne găsiți repede, ne puteți suna la 0770 515 689)

 

 

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *