Colecția nouă KWEEN e (în sfârșit) online

By Wednesday, January 30, 2019 0 , , , 11

Colecția asta ar fi trebuit să fie gata în noiembrie anul trecut. Pentru că viața nu e simplă, ni s-a întâmplat să putem avea noile farfurii online abia acum. Aseară, când mi-am dat seama că GATA, le avem, sunt perfecte și putem să le lăsăm libere pe internet, m-am dus pe afară pe lângă birou, l-am luat în brațe pe Robert (un câine gras din cartier pe care îl iubesc foarte mult), apoi m-am uitat de 10 ori la faza asta cu Djokovic la care mor de râs de fiecare dată.

Dar cred că lucrurile astea vă interesează mai puțin.

Să revenim la farfurii.

❤️

Sunt doi ani de când n-am mai lansat o colecție pe chicineta.com care să mă reprezinte atât de bine și care să vorbească despre mine și femeile din viața mea atât de exact.

O cheamă #KWEEN și conține 10 farfurii roz, cu mesaje negre și accente albe, așa cum a ilustrat-o Marina Moldovan de la Skin Deep și care a văzut-o mai frumoasă decât mi-aș fi imaginat-o vreodată. 

👑

#KWEEN e o colecție de farfurii despre noi și despre cum suntem foarte multe lucruri în același timp. Atât cele mai smart când intrăm într-o cameră, cât și ușor obsedate de prăjituri și rujuri.

Și poate uneori lumea zice că suntem arogante (nu auziți  des ‘te comporți de parcă ai fi mai bună decât toată lumea’? – WELL I FUCKING AM uneori <3), dar suntem de fapt niște fete-salon cu suflet mare, care sunt pregătite să danseze brusc în orice moment al zilei și care trimit mesaje dubioase după trei pahare de șampanie.

Colecția integrală e aici, ca de obicei setul complet are reducere de 10%, iar mai jos vă puteți clăti ochișorii cu pozele.

❤️

PS: Știu că nu sunt romantică de obicei, dar vă iubesc pe toate, în limita posibilităților virtuale, și mulțumesc că ați făcut ca visul unei blonde cu fundul mare din Pitești să se împlinească.

😍

 Farfurie All I need is Cake and Dancing

 Farfurie Beauty Queen

Farfurie Bitches Get it Done

Farfurie Clean Hands Dirty Minds

Farfurie Dance it out

Farfurie It’s drama time

Farfurie Well, if it isn’t drunk texting time?

Farfurie Fucking Soulmate

Farfurie Kitchen Goddess

Farfurie Smartest Bitch Around

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *