Farfuriile Irinei Silivestru la Chicineta

Nu știu dacă vă interesează, dar eu când mă uit la businessu’ ăsta mic cu farfurii cum crește și se dezvoltă, uneori independent de voința mea, alteori distrugându-mi viața și neuronii, plesnesc de mândrie.

❤️

Azi vreau să mă laud cu o nouă realizare a echipei vesele, mai exact faptul că avem farfuriile artistei Irinei Silivestru pe chicineta.com

Sunt lucrate și pictate manual de Irina în atelierele Decartis și sunt unele dintre cele mai frumoase și speciale obiecte pe care le-am văzut în viața mea. Practic, fiecare farfurie e o mică bucățică de artă, realizată manual și pictată cu cel mai frumos albastru cobalt.

Colecția conține trei piese, pe care le-am denumit după unul dintre poeții mei preferați, Edgar Allan Poe (știu că vă așteptați să zic Bacovia, dar am, totuși, o limită).


Farfurie Miss Edgar


Farfurie Miss Allan


Platou Mister Poe

Iar setul de trei piese se numește The Raven, după poezia cu același nume.

Farfuriile sunt disponibile în limita stocului disponibil pe chicineta.com și, ca de obicei, seturile vin cu 10% reducere.

***

PS important: pentru #toatefetele care așteaptă colecția nouă de farfurii roz cu mesaje, miercuri – joi o să fie și ele online 🙂

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *