Colecție nouă de farfurii și site nou Chicineta.com

By Wednesday, September 12, 2018 7 , , , , 9

Ca antreprenor, există zile pe care le aștepți luni la rând și despre care ai impresia că nu mai vin și că AIA E,  trebuie să te resemnezi. Iar atunci când chiar se întâmplă, te ții bine de chiloți fiindcă nu poți să crezi că E GATA.

🍋

Azi e una dintre zilele astea în corporația Chicineta. Azi se întâmplă:

1) lansarea site-ului nou chicineta.com
2) noua colecție de farfurii cu mesaje disponibile online, în colaborare cu Simbio și Alexia Udriște
3) farfurii Stardust în nuanțe noi 💚, în colaborare cu Alina Ceramics

Dar să le luăm pe rând, că poate nu aveți toată ziua.

 

Colecția Simbio e de azi online

 

Aceste farfurii au fost create anul trecut, într-o serie limitată pentru Simbio-dragostea-noastră, iar aceia dintre voi care mergeți la prânzuri, cine și english breakfăști pe acolo ați mâncat deja în ele și ne-ați scris ‘CE DRĂGUȚE SUNT, nu le băgați și voi online sau ceva?!’

Multă lume voia să aibă o bucată de Simbio acasă, pentru zilele în care nu ajungeau #acasălasimbio ❤️ Așa că le-am adus în noul nostru shop online.

❤️❤️❤️

Colecția Simbio e o miniserie de trei farfurii, după cum urmează.

Was it good for you?

 

That was fast! Did you save room for dessert?

Now sit back and relax

Și am ales să lansăm aceste farfurii abia acum, când a fost gata situația de mai jos.

❤️❤️❤️

 

Noul site chicineta.com

Desigur, chicineta.com e mai frumos și mai funcțional decât ăla vechi. E mai ușor de navigat, arată exponențial mai bine și are o grămadă de tool-uri care ajută la browsing și la finalizarea comenzii fără prea multe click-uri.

Ce mi-am dorit cu site-ul nou, pe lângă splendoare estetică, a fost ca fiecare pagină să răspundă la orice întrebări pe care le-ar avea clientul fără să fie nevoie de multe click-uri suplimentare.

Iar ca design nu am vrut absolut nimic în afară de a-l face cât mai curat posibil. Atât.

Și am fost foarte norocoasă să găsesc pe cineva care să lucreze chicineta.com așa cum mi l-am imaginat eu, ca design și ca funcționalitate, și care să aibă suficientă răbdare cu mine. Îl cheamă Dan și îi sunt recunoscătoare forevăr. Nu îi dau tot numele și datele de contact aici, ca să nu fie pe gardurile internetului, dar scrieți-mi dacă căutați pe cineva pentru grafică sau web stuff și recomand mai departe cu tot corazonul ❤️

Inimioarele merg și la fosta mea colegă Ramona ❤️, care a început acest proiect și o mare mare parte din ce se vede acum pe site e de la ea.

Altfel, dacă vă pasionează e-commerceu’ de începători sau vreți să știți mai multe despre ce am vrut cu site-ul și ce am observat că ar fi important pentru un shop online, lăsați blondei un comentariu mai jos și, dacă se dorește, scriu un articol separat.

💛💛💛

 

Farfurii Stardust în nuanțe noi

Fresh outta atelierele Alinei s-au întâmplat azi și noile farfurii și seturi Stardust. Am păstrat nuanțele bestseller, pe care le-au cerut cei mai mulți dintre voi, dar am adus și nuanțe noi, precum un verde mai pal și mai dulce și un galben delicat.

Pentru mai multe poze din astea absolut splendide și realizate de (desigur!) Mazilu, șefa fotografiei de mâncare (și una dintre cele mai mișto persoane care au pus piciorul în viața mea vreodată și sper că va rămâne acolo para siempre), vă așteptăm și pe Instagram.

💙💙💙

Vă mulțumesc că ați rezistat să citiți până la final și vă aștept cu întrebări, comentarii, orice.

Pwp,
Blonda

 

9
7 Comments
 • Teo
  September 12, 2018

  Felicitari! Wonderful 🙂

  • Oana
   September 12, 2018

   MULȚUMIIIIIIIM!!!

 • Raluca
  September 12, 2018

  Vreau și eu, doar ca trăiesc peste ocean. Apropos, te-ar interesa sa le vinzi și in America? Call me (sau, mă rog, dă reply) dacă da, că am soluții.

  • Oana
   September 12, 2018

   Hola, scrie-mi pliz pe oana@chicineta.ro. Nu am expediat până acum în los Estados Unidos, pentru căci transport :/

 • Adina
  September 12, 2018

  Buna. Nu merge site-ul chicineta.com

  • Oana
   September 12, 2018

   Bună, e posibil să fi picat puțin site-ul azi și să fi intrat tu fix atunci. Please try again și, dacă mai întâmpini probleme, scrie-mi direct pe FB sau la oana@chicineta.ro. Danke <3

 • Larisa
  September 13, 2018

  Foarte misto noua casuta online. Si faine si farfuriile de la simbio, mai ales cea cu “relax”. Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *