De ce să mergeți la #ConvivialDinner al lui Mazilique

S-au întâmplat foarte multe chestii în ultima vreme.

Primul și cel mai important a fost că n-am mai scris pe blog de foarte mult timp, dramă pe care am realizat-o acum câteva zile și asupra căreia o să revin, pentru că situația se schimbă începând de azi.

LUCRURILE NU POT RĂMÂNE AȘA.

Al doilea lucru a fost că Beyoncé cu soțul au lansat un album, pentru că nu aveam suficiente coregrafii pe care să le învăț și pentru că Lolo trebuie să asculte ceva în mașină, în drum spre birou. Plus că, ați văzut costumul ăla roz lucios?

❤️

 

Iar al treilea lucru și cel care ar trebui să vă intereseze cel mai tare, pentru că e cu mâncare bună, este că work wife a lansat #ConvivialDinner la Mazilique Studio, cea mai mișto serie de cine din univers (Și cred că o să aibă și prânzuri. Oare așa se zice, prânzuri?!).

Eu am fost la prima ediție, la care cred că m-am invitat singură, dar cine ar fi putut să mă dea afară?

Care a arătat așa.

Da, alea sunt farfurii Stardust. Nu știu ce le fac fetele de la Mazilique, că eu n-am reușit niciodată să le fac să arate așa bine pe o masă.

***

Ce voiam să vă zic de fapt era că vineri, 22 iunie – ADICĂ VINEREA ASTA – se întâmplă a doua ediție #ConvivialDinner și meniul este, din nou, ceva de-ți cad chiloții.

Știu că am mai zis asta de un miliard de ori pe blog, dar sunt sigură de două lucruri în viață: că o iubesc pe Lolo și că Mazilu face cea mai bună mâncare dintre toți oamenii pe care îi știu.

Iar ăsta e cel mai important motiv pentru care ar trebui să mergeți la ea la studio.

Plus că ORICE OM ÎI PLACE MÂNCAREA BUNĂ.

(Îmi pare rău că repet această glumă aproape zilnic, îi mai dau vreo 4 săptămâni, apoi cred că mă potolesc.)

❤️

Acest tasting menu splendid este gândit astfel încât invitații să testeze cât mai multe feluri, atât câteva clasice Mazilique, cât și chestii noi.

Și e completat de vinuri foarte mișto.

Deci dacă vreți să vi se întâmple #ConvivialDinner vinerea asta, aveți aici detalii despre eveniment.

Vă pupă mătușa, SĂ NU-MI SPARGEȚI FARFURIILE!!!

Pa.

 

 

 

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *