Colecția Stardust de Crăciun (a.k.a. aia cu negru) e de azi în Shop

By Tuesday, December 12, 2017 1 , , 10

Pentru cei care vor să treacă direct la subiect, noua ediție limitată Stardust de iarnă e de azi online aici, în Shop Chicineta.

***

Nu vă țin mult cu povestea, că vine Revelionul peste noi.

Așa cum am observat de-a lungul vieții, decembrie e luna în care până în data de 23 urlăm la toți colegii de muncă și colaboratorii de business, pentru ca începând de pe 24 decembrie să urlăm exclusiv la rude.

 

Așadar, colecția Stardust de Crăciun s-a întâmplat din două motive:

A) nu-mi place Crăciunul, așa că în fiecare an mă văd nevoită să găsesc tot felul de soluții ca să îl aduc mai aproape de ce mi-aș dori să fie (soluțiile includ: alcool, rochii de catifea, ascultat muzică din Caraibe, uitat la coregrafia asta a lu’ Ataca y la Alemana de 10 ori pe zi și degerat în parc cu Lolo).

B) mai ales fiindcă Alina Constantin de la Alina Ceramics, în atelierul căreia au fost realizate manual farfuriile, e foarte talentată și a creat, din nou, cele mai frumoase produse din întreprinderea Chicineta (după succesul Stardusturilor pastelate de astă vară)

***

Cum stăteam acum multe săptămâni și reflectam cu groază la faptul că iar vin Sărbătorile, am zis DAR DE CE SĂ NU FACEM CEVA ȘI CU NEGRU, adică o colecție de farfurii care să semene cu Idris Elba scăpat în sclipici auriu?

Așa că am sunat-o pe Alina și, câteva săptămâni mai târziu, avem noile mele farfurii preferate din Shop.

Stardust de iarnă e disponibil în trei nuanțe:

 

1. Dark Chocolate

Adică ‘alea negre’, despre care să nu vă imaginați că sunt negru de vopsea de pereți, ci undeva între nuanța ciocolatei cu 80% cacao și Idris Elba.


2. Cappuccino

Pentru mese festive în nuanțe mai naturale, dar și cu puțin #haur


3.Snow White

Pentru Crăciunuri elegante, cu rochii negre de catifea, care să îmi placă și mie 🙂

 

IMPORTANT

  1. Livrările încep de mâine, 13 decembrie. Comenzile din București ajung în 24 – 48 de ore, iar în țară între 48 – 72 de ore (posibil chiar mai mult în unele orașe). E o perioadă foarte aglomerată la firmele de curierat.
  2. Nici Stardustul de iarnă nu se bagă la mașina de spălat vase și nici în cuptorul cu microunde (doar dacă vă plac artificiile).
  3. Spre deosebire de ediția trecută, avem și platouri !!!
  4. Stocul e limitat, deci nu știm cât va dura până vor fi Sold Out toate produsele. Cel mai simplu mod de a le rezerva e cel clasic, de a plasa o comandă online.

 

ȘI MAI IMPORTANT

Pozele au fost, din nou, făcute de my work wife Mazilu, fără care nu știu ce aș face. Adică nu-mi dau seama cine ar fi putut să vadă ședința foto Stardust de Crăciun la fel de frumos.

 

Vă îmbrățișez cu drag,
Pusheen Salsera Princesita Shaorma

10
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *