Noua colecție Chicineta de iarnă e aiiiici!

By Wednesday, November 29, 2017 1 , , 15

 

Pentru mine, ediția limitată Cămara Noastră are cea mai frumoasă poveste dintre toate farfuriile Chicineta, pentru că la început a fost cu totul altceva.

Mai exact, era să nu fie nicio colecție.

 

Dar să vă iau de la momentul 0.

La un moment dat în octombrie, am realizat opt (8!) mesaje în ediție limitată, pentru un proiect online Lidl – Cămara noastră. Farfuriile respective au fost oferite drept premii la un concurs pe surprize.lidl.ro. Și doar atât.

Pentru aceste mesaje, eu, colega Ramona și echipa Lidl ne-am scărpinat în cap zile întregi. Era primul proiect Chicineta cu mesaje românești (și #seștie că e mai greu să scrii texte scurte în română decât în limba lui Beyoncé) și toți voiam să iasă în același timp astfel:

• amuzant

• autentic

• și modern.

(Și sper că am și reușit, pentru că eu plesnesc de mândrie.)

 

***

După ce concursul online s-a încheiat, era o dimineață oarecare în care băteam mingea de tenis de un gard, ca să aibă Lolo după ce să alerge. Vântul rece bătea peste fața mea insuficient machiată. Reflectam la multe lucruri, printre care la ‘ce mesaje mișto am făcut.’

Atunci am simțit așaaaaa cum mă lovește GÂNDUL. Ăla care se întâmplă înainte să am o idee, despre care nu am cum să știu dacă e senzațională sau formidabil de proastă.

Am chemat-o pe Lolo la mine și i-am zis:

– FATĂ!!! Nu crezi că ar fi foarte mișto să continuăm colecția și în Shop Chicineta, fiindcă ne-au ieșit niște mesaje beton, cu SARMALE și JUMĂRI? Vrei să mergem la birou să îi sunăm pe cei de la Lidl și să le expunem planul nostru fabulos pentru Crăciun?

Ca răspuns, Lolo s-a așezat cu burta în sus să o scarpin.

Atunci mi-am dat seama că n-o interesează, așa că am sunat-o pe Ramona care, fiindcă sunt șefa ei, mi-a zis că e o idee de geniu.

 

***

Probabil că nu mi-aș fi dorit atât de mult să se întâmple acest proiect dacă  n-aș fi iremediabil îndrăgostită de Lidl de când au venit în România – era primul magazin în care găseai o grămadă de chestii pentru gătit care, la vremea respectivă, nu existau în altă parte (multe nu există nici acum).

Știu că dacă vă pasionează oricât de puțin mâncarea, știți senzația de care vorbesc, AIA când intri în Lidl să iei un ingredient (e.g.) parmezan și ieși cu șapte feluri de brânză bengoasă, două terine de vânat cu fructe, cinci doze (!!) de prosecco și vreo trei uleiuri infuzate de la ‘săptămâna italiană’.

Mulți ani după ce am descoperit magazinul, atunci când ajungeam într-un alt oraș sau chiar o țară străină și vedeam un Lidl, trăgeam imediat de volan urlând HAI SĂ INTRĂM SĂ VEDEM AICI CE AU!!! Pentru mine și o tonă de food bloggers pe care îi cunosc, Lidl a fost primul nostru iubit comun care ne-a îndeplinit dorințele de brânzeturi și sosuri la care visam doar din reviste.

Deci înțelegeți că, efectiv, nu aveam cum să las farfuriile astea să nu ajungă și la voi.

 

***

Așadar, aici veți găsi toate modelele din noua ediție limitată Chicineta de iarnă.

 

Cămara Noastră

 

Dacă vă întrebați, preferata mea absolută e Mama cu sarmalele, eu cu serialele. Colecția este ediție limitată, ceea ce înseamnă că avem farfuriile în Shop doar în decembrie și când se termină nu mai facem altele.


Atât din vastele sedii Chicineta.

IMPORTANT:
 1. Farfuriile sunt disponibile în decembrie în shop, până la epuizarea stocului.
 2. Livrarea acestor modele se va face începând cu 6 decembrie, dar precomenzile le așteptăm de acum, ca să nu ne trezim că rămânem fără stoc 🙂

Aștept păreeeeeeri!!!!

 

 

PS:  Da, va exista foarte curând și o ediție specială Stardust de iarnă (vă zic fiindcă am primit mai multe întrebări în urma unei poze de pe FB).

15
1 Comment
 • Nitu Georgiana
  January 23, 2018

  buna, vreau si eu farfurii cu mesaje, cat costa, ce dimensiuni au.
  Multumesc,
  Georgiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *