O zi prin ochii lui Lolo

By Tuesday, November 14, 2017 0 24

Acest text este primul dintr-un serial narat de Lolo, goldenița cu IQ mic, care a zis că vrea să scrie și ea ceva la persoana I.
Ea e foarte mândră de ce a ieșit.
Mă rog.


Episodul 1 – Eu, Lolo, sunt femeie!


07:00

Mi-a venit iar ciclul. Sunt foarte tristă, mi-e foame sau vreau să prind o pisică. Poate vreau să mănânc o pisică. O să fac o criză de nervi dacă nu se trezește nimeni.  Fac pe mine, dar mama doarme în continuare. Încerc să prind o muscă.


08:00 

S-A TREZIT MAMA MĂMICA YAY MĂMICA MEA TU EȘTI AM CREZUT CĂ AI MURIT STAI SĂ TE MIROS TU EȘTI NU POT SĂ CRED MĂMICAAAA!!!

Mama se împiedică de mine. Se duce spre aragaz să-și facă cafea. O urmăresc. Niciodată nu înțelege ce vreau. E cam prostănacă, săraca, dar mă iubește mult. Acum mă uit fix la ea, pentru că vreau afară, dar fraiera crede că sunt în dureri menstruale și mă privește cu milă. Varsă cafeaua pe ea, din nou. Mă masează pe burtă, așa că mă dau cu cracii în sus ca să mă scarpine mai bine. Tot eu să fac toată treaba…


09:00

Ieșim la toaletă. Mama e pe tocuri, fiindcă urmează să mergem la destinația noastră de zi, căreia îi spune ‘birou’. Calcă într-un rahat de pisică și înjură. V-am spus eu că trebuia să prind pisica aia de sub balcon de dimineață.

AH CE BINE CE FRUMOS AER CURAT, ATÂTEA MIROSURI…. ARGHHHHH TU CINE EȘTI DĂ-TE LA O PARTE TE OMOR CE CAUȚI LA VECEUL MEU BĂGAMIAȘ SĂMI BAG DE UNDE AI APĂRUT???? STAI SĂ TE BAT!!!!!

AU!!!

Cinci minute de stat la colț mai târziu, mama își cere scuze foarte vinovată unui vecin și mângâie CÂINELE ĂLA DE CARE EU AM ÎNCERCAT SĂ O APĂR. Eu n-am voie să mă ridic, nici să mă duc la toaletă nu m-a lăsat, apoi începe să îmi țină teorii.

‘Lolo, uite, cum poți să faci așa ceva, e goldeniță ca tine, are 10 ani, e operată, ce-ți veni, tu nu faci așa ceva de obicei, e de la ciclu, sunt sigură.’

Super antifeministă mama. EU ÎNCERCAM SĂ TE PROTEJEZ, DISTRUSO.


10:00

Mă uit la fraiera asta de mama că stă pe o pagina Facebook de Goldeni ca să vadă poze cu alți câini mai mișto decât mine. HAHAHAH, da, sigur. Ai vrea tu. Azi iar am prins un ambuteliaj din ăla în trafic, așa că a luat o pauză de la karaoke pe Ariana Grande și mi-a ținut o teorie cum că unele grupuri de câini pe internet sunt la fel de idioate ca multe dintre alea de mame.

Și s-a apucat să îmi citească din textele de pe Facebook, în care oamenii se întreabă unii pe alții:

  • sal toată lumea, el e catelul meu Max si are 4 luni si a inceput sa lase par. ce pot sa fak ca sa nu ii mai cada parul?
  • iubyta mea goldenita Lisa are 8 ani si nu se mai ridica de jos de 12 ore si i s-a umflat stomacul. csf, ce ziceti, sa merg cu ea la doctor, ajutați-mă multumesc pupy.

E foarte supărată că nu mai poate să se uite liniștită la poze fără să dea și aici peste idioți.


12:00 

La destinația noastră de zi a venit Cea Mai Bună Prietenă a Mea 3, Buffy. Numărul reprezintă ordinea în care am cunoscut-o. E foarte mică, așa că mă așez frumos în timp ce  încerc să îi explic cum stă treaba cu ciclul și ce înseamnă să fii femeie. În schimb, ea începe să alerge ca bezmetica cu o minge în gură, până ajunge în vârful canapelei unde începe să latre cum îmi imaginez că ar lătra Mariah Carey dacă ar fi câine, apoi sare PE mine, îi zic FĂI LASĂ MĂ CĂ MĂ DOARE BURTA, așa că începe să mă curețe iar în urechi. Abia aștept să crească.

Mă duc să latru vecinii la gard ca să iau o pauză.


14:00

Îmi iau mingea de tenis, mă așez cu fundul pe ea. Mă culc. Mama iar a început să pună muzică latino în birou și să danseze ceva ce ea chiar crede că e kizomba, așa că o să mă ignore câteva ore. V-am zis că e prostănacă.


18:00

Mergem în vizită la Cea Mai Bună Prietenă a Mea 2, Luminița, care îmi amintește de mine când eram mică: fund mare, minte puțină. Mama trebuie să meargă la dansuri, fiindcă nu i-a explicat nimeni încă că e grațioasă ca o focă după ce a mâncat prea mult pește. Tragem de o sfoară vreo două ore, apoi ne culcăm. Deja simt că am făcut prea multe lucruri azi.

21:00

Cosmo, câinele tatălui meu vitreg, dintr-o căsnicie anterioară, a venit în vizită și doarme pe perna mea. E super muist și niciodată când vine n-am loc de el. Îmi mănâncă mâncarea și mă hărțuiește din punctul ăla de vedere, știți voi, îmi e rușine să zic. Cu toate astea, îl iubesc foarte mult și îi spun Cosimo, pentru că sună mai italian. 

23:00

Mama încearcă să mă facă să adorm frecându-mă iar pe burtă. Crede că sunt depresivă. Deșteaptă ce ești, nu mai bine dai tu o conservă de ton și rezolvăm problema?

24

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *