Smoothie cu unt de arahide, sirop de arțar și banane (VIDEO)

Nici n-am pus bine piciorul înapoi din avion zilele trecute, că sora mea culinară Mazilique m-a luat în primire.

  • Blondo?
  • Daaaa?
  • Gata, te-ai întors din America, da? Ne apucăm și noi de treabă sau ce facem? Am o leapșă pentru tine, o să îți placă.  Ai pe ce să notezi?

Așa am aflat că, în timpul în care eu am fost plecată pe alt fus orar, Mazilu a profitat de ocazie și m-a ales să duc mai departe provocarea Inedit. Mai exact să spun ce rețetă ingenioasă aș face eu cu lapte de soia. 

Momentul a venit la țanc, dragă Cristina, dacă vrei să știi, fiindcă după trei săptămâni de mâncare americană (a se citi ‘’totul cu corn syrup’’), simțeam o nevoie maaaaare de ceva lejer, dar care să îmi amintească în continuare de vacanță.

Astfel, am luat băutura mea favorită din soia și am combinat-o cu ceva clasic americănesc (banane & sirop de arțar), plus granola crocantă, pentru un mic dejun complet – mai exact cel mai bun smoothie din LUME!!! 

Dar degeaba vă explic eu, mai bine vă uitați la video și să-mi ziceți apoi dacă nu e cel mai ușor și rapid mic dejun pe care l-ați încercat în ultima vreme!

Smoothie cu unt de arahide, sirop de arțar și banane
(cantități aproximative pentru 1 porție)

1 banană, feliată
1 lingură mare unt de arahide
2 linguri sirop de arțar
1 cană lapte de soia Inedit
1 mână de granola (sau alte cereale crocante)

Se mixează toate ingredientele, mai puțin granola, în blender, până devin un smoothie fin. Gustă-l și vezi dacă vrei să mai adaugi vreun ingredient.

Toarnă smoothie-ul în pahar și presară granola deasupra.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *