Noile farfurii Chicineta pentru Simbio

By Monday, July 24, 2017 1 , 17

ABIA AȘTEPTAM să scriu despre cea mai romantică colaborare de anul ăsta.

 

Mai precis.

Acum câteva luni, mă întâlneam în barul conspirativ de la Simbio cu Dana și Iulia de-la-Simbio și fetele de la Conan PR (șefele la tot PR’u). Întâmplător, era prima întâlnire oficială la care mergeam cu +1, adică avec prima și singura mea colegă Ramona, ceea ce, privind retrospectiv, face totul și mai romantic.

 

Discuția a decurs după cum urmează:

IULIA de-la-Simbio: Fetelor, am descoperit o ojă minunată, care își schimbă culoarea în funcție de temperatură!!!

TOATE – Chiț, chiț, super, omg, de unde?!?!

După jumătate de oră în care ne-am uitat la Iulia băgându-și degetele în ghivece cu apă caldă, ca să demonstreze modificarea nuanței ojei termice, am aflat căăăăă, de fapt, fetele de la Simbio își doreau niște farfurii cu mesaje speciale.

DANA de-la-Simbio: Ce zici, te bagi?

EU: DAR SE POATE?!?!

… am întrebat retoric, înghițind ultima felie de bacon din English Breakfast și gândindu-mă că Simbio mi se pare cel mai mișto loc pentru care aș putea să fac farfurii, având în vedere câte lucruri mi s-au întâmplat aici în ultimii ani (sunt secrete, deci nu pot să vi le zic).

 

****

Astfel, luni mai târziu  (da, atâta durează să scoți o colecție de farfurii – nu chiar cât un album Beyonce, dar ceva să întârzie pe toată lumea) s-au întâmplat aceste modele SPLENDIDE, create exclusiv pentru Simbio!

 

1 That was fast! Did you save room for dessert?

Prima farfurie la care și Ramona a presărat niște suflu creativ de la Tecuci. (Da, de acolo e ea. Nu, nu-mi aduce muștar în fiecare zi. Știu, e trist.)

 

2 Was it good for you, too?

Cred că mesajul ăsta s-a întâmplat fiindcă i-am promis Danei că o să încerc să nu scriu nimic cu sex.

 

3 Mesajul – spirală misterios

Acest mesaj se citește, desigur, după ce ai terminat de mâncat tot, rotind farfuria.

Now sit back and relax. Have some cake. Go see a movie. Hug a dog. Live like there’s no tomorrow.

 

****

Evident, grafica e realizată de Prințesa Ilustrațiilor Alexia Udriște – Olteanu care, la fel ca noi, a mâncat considerabil de mult la Simbio de-a lungul timpului. Și care, ca de obicei, a făcut design-ul să arate de 100 de ori mai bine decât mi l-am imaginat eu.

 

Deci?

Așadar, mergeți de azi încolo la Simbio ca să mâncați orice aveți chef din meniu (nu vreau să vă influențez, dar TUNA MELT!!!), fiindcă preparatele vin în farfuriile prietenei voastre blonde.

Și sunt foarte mândră de ele.

Poze și gif de Mazilu, d'oh!
17
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *