Noul showroom Chicineta din Vatra Luminoasă. Și party cu gogoși!

By Monday, May 15, 2017 5 , 21

Pe la sfârșitul lunii trecute, pe când mă dădeam cu ulei de plajă și îmi bronzam bulanele în Tenerife, primesc un telefon conspirativ de la Andie de la VEG Studio.

ANDIE: – Fată fată fată fată!!! (ea nu vorbește așa, am băgat de la mine pentru efectul dialogului.)
DINȚICĂ: – Da fată fată fată fată???
A: – Mai știi când vorbeam noi acum câteva zile despre sensul vieții și despre cum tu îți dorești foarte mult un spațiu în Vatra Luminoasă și cum nu găsești nimic în zonă?
D: – ĂDOH! am urlat îndesându-mi încă un crevete în gură.
A: – Nu vreți voi să veniți cu noi în casă, pe Grigore Gabrielescu 7, fiindcă mai există o tonă de spațiu lângă studioul nostru, PLUS o grădină cu tufe de pătrunjel?

 

În acel moment, am sărit de pe șezlong, am aruncat pe spate farfuria cu creveți, m-am aruncat în piscină peste partenerul meu de viață Cosmin (pe care nu îl cheamă așa, îi zic astfel din motive legale), care făcea abulic pluta pe spate și i-am șoptit:

– COAE TREBUIE SĂ NE ÎNTOARCEM la București acum!!!

Motiv pentru care, într-un weekend în care altfel aș fi stat ca orice blondă să citesc relaxată Dostoievski pe o pătură în parc, am cărat cu Ramona și partenerul ei de viață Dan (pe care chiar așa îl cheamă) un total de 2500kg de farfurii din vechiul nostru depozit în noul nostru showroom.

***

Viața în Vatra Luminoasă e foarte asemănătoare cu atmosfera uneia dintre cărțile mele preferate, A Year In Provence de Peter Mayle (pe care, apropo, dacă n-ați citit-o, vă rog să o produceți, este cea mai mișto și amuzantă, plus că are multă mâncare).

De când ne-am instalat, gătesc într-un mod isteric și fur fundalurile foto ale colegelor de la VEG Studio, pe care pozez mâncarea. Avem cea mai luminoasă bucătărie din lume, unde în timpul zilei prăjesc bacon și contemplez natura umană în timp ce Lolo bălește pe pantofii mei.

Din ziua în care ne-am mutat, dieta lui Lolo se compune din paste rămase de la prânz, ceea ce cred că i-a adus rapid vreo 3 kg în plus, fiindcă o prietenă m-a întrebat recent ‘Bă, ce e cu fundul ăsta mare pe câine?’. Probabil va trebui să mă potolesc.

Ramona e foarte încântată la rândul ei. O dată pentru că are o cameră SUPERBĂ care funcționează doar ca shipping station (e denumirea dată de ea, fiindcă s-a uitat prea mult la Star Trek), adică unde facem coletele cu farfurii de la cap la coadă. Iar a doua oară pentru că putem să mâncăm în grădină, printre plantele aromatice plantate de fetele de la VEG, Cătălina Zaharescu și Andie. Evident, avem o productivitate explozivă.

 

Cătălin Georgescu a venit și el să ne facă cele mai frumoase poze din lume, așa cum se observă cu ochiul liber în această postare, și să mâncăm pizza din farfurii. Georgescu chiar face cele mai mișto poze.

Mazilu vine din când în când în vizită cu Misha și, exasperate de inabilitatea mea de a decora un spațiu, aduc cu ele diverse chestii: măsuțe de cafea, plante, ghivece și, evident, parizer cu muștar. Brusc, locul arată excelent, iar la 5 minute după ce pleacă ele, showroom-ul se transformă la loc într-o cameră de studenți, cu firimituri pe jos, ambalaje de chipsuri și pământ de flori.

ȘI ACUM SURPRIZAAAA!!!!

 

Primul Pop-Up Shop Chicineta din Vatra Luminoasă

Ca să nu mai stăm așa ca fraierele, am hotărât ca săptămâna asta să vă chemăm în vizită, să nu ne bucurăm singure de grădină și de showroom-ul nostru luminos.

Miercuri și joi, între 17 și 21, organizăm primul Pop Up Shop cu farfurii în Vatra Luminoasă, cu gogoși și șampanie!

Ce înseamnă asta:

– avem reduceri de până la 50% la TUATE colecțiile disponibile acum în stoc! Discounturile sunt valabile doar în cadrul acestui Pop Up Shop, nu vor fi și online.

– prietena noastră Simona Stîngă de la Milk and Toast and Honey o să ne facă gogoși ca în Obor pe toată durata evenimentului (deci prăjite, fierbinți, cu o tonă de zahăr)

– o să bem spumantul meu favorit din toată lumea, Rhein Extra Brut, cu care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani (știați că e produs oficial al Casei Regale Române din 1920?!?!)

– iar Lolo a zis că o să fie super disponibilă pentru mângâiat. Doar o să vă rog să nu îi dați gogoși – câinii nu au voie zahăr. Puteți să aduceți niște bacon în geantă pentru ea, dacă insistați. (Sau pentru mine.)

Deci când și unde se întâmplă Pop Up Shop?

Miercuri și joi, 17 și 18 mai, între orele 17:00 și 21:00, la Chicineta, pe strada Grigore Gabrielescu nr. 7, în Vatra Luminoasă. (Intrarea prin partea laterala a casei. Dacă nu vă descurcați, ne strigați de la poartă.)

VĂ AȘTEPTĂM CA ȘI CÂND!!!

*****

Mulțumiri:
Cămășile SUPER DRĂGUȚE (cea bleu a mea și cea galbenă a Ramonei) sunt de la Potocaliu.
Rochia verde cu spatele gol este de la Roserry.
Pozele sunt făcute de Cătălin Georgescu, șeful intergalactic al tuturor fotografiilor.
21
5 Comments
 • Andrei
  May 15, 2017

  Ah, ce tare. Când mai vin prin București, în vară, sper să mai găsesc farfurii 😀

  • Oana
   May 16, 2017

   te așteptăm!

 • Andrada
  May 15, 2017

  ? noh, foarte fain (asa, exprimare ca la Cluj)!

  • Oana
   May 16, 2017

   mulțumiiim!

 • Alexandra_no
  May 17, 2017

  VIN! Vin spumant și vin diseară!
  Și vin cu taxi, că n-ai zis nimic de locuri de parcare. I’ll just assume că ai ales intenționat o zonă cu 0 locuri de parcare, ca să poți organiza private impromptu wine tastings anytime you feel like it 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *