Scrisoare deschisă către Cristina Mazilu

By Friday, February 10, 2017 3 , 28

 

O provocare de la Design&After, Inspirație pentru inimi fericite, cu ocazia lunii februarie.

 

Marcela dragă,

După cum știi deja, e luna februarie. Sunt sigură că te-ai prins deja de asta, fiindcă acum o săptămână, când am terminat de vorbit zilnic despre cum luna ianuarie este cel mai rău lucru care ni se poate întâmpla, am trecut în februarie şi am văzut că se poate şi mai grav.

Îţi scriu aceste rânduri din vastele sedii Chicineta, cu o pătură în cap, lângă o aerotermă care îmi suflă fix în faţă şi care, astfel, îmi deshidratează tenul. Azi mi s-a stricat centrala. Lola doarme lemn sub birou, iar din modul în care dă din lăbuţe deduc că visează că, în sfârşit, a reuşit să mănânce pisicile vecinei sau să se mărite cu iubitul ei Max Tomberonistul.

Azi mi-am ţinut întâlnirile de business în geacă de schi, ceea ce cred că a fost mai amuzant pentru mine decât pentru oamenii cu care m-am întâlnit, pentru că fâşâiam tot timpul şi nu auzeam nimic din ce ziceau.

După cum ţi-ai dat seama, de asemenea, în cei 5 ani de când ne cunoaştem, tendinţa mea este să văd partea mai nasoală dintr-o situaţie. Precum ziua de azi. Ce e, în schimb, foarte romantic şi aproape drăguţ este că de fiecare dată când mi se întâmplă asta, tu mi-o arăţi pe aia mai bună. Și sper că funcţionează şi invers, altfel mi-am pierdut 5 ani din viaţă repetând degeaba “înţeleg că eşti foarte stresată, dar uite ce poză drăguţă cu pizza am aici.”

oana titica cristina mazilu 2

Mă rog.

Ce voiam să fac, de fapt, când m-am apucat de acest mesaj, era să îţi scriu o listă cu lucrurile care îmi plac la tine, pentru că e februarie şi mă simt emoţionată şi plină de entuziasm, ceea ce ar putea fi ori din cauză  că se apropie Valentine’s, ori fiindcă tocmai am mâncat 200g de dulceaţă şi o baghetă albă în 30 de minute. Dacă nu mai răspund la telefon azi, te rog să trimiţi după mine, înainte să mă găsească un domn paramedic leşinată peste câine, cu un borcan gol în braţe.

REVENIND. Aşadar, listă cu #DeCeEjtiJumătateaMeaUneori

1 Îmi place că întotdeauna când plec de la tine iau ceva de mâncare la pachet  şi niciodată nu ştiu dacă am luat ceva ce voiai să mai mănânci tu, pentru că mereu ai o privire confuză.

2 Că nu te superi când îţi dau farfurii, apoi le iau înapoi. (Notă pentru cititori: Mazilu deţine în prezent O SINGURĂ chestie de la Chicineta, fiindcă pe toate celelalte le-am luat înapoi la câteva zile după ce i le-am dat cadou, fiindcă îmi trebuiau pentru un montaj, o filmare sau cevaaaaa….Nu i le-am returnat niciodată.)

3 Că de fiecare dată când pun apă minerală în vin alb, văd în privirea ta cum te abții să nu spui nimic, deşi știu că în sufletul tău eşti  mai aproape de un AVC cu fiecare pahar pe care mi-l torn, dar mă iubeşti prea mult ca să îmi zici ceva despre asta.

4 Că ştii Photoshop şi alte chestii pe care eu n-o să le înţeleg niciodată, iar eu profit direct de pe urma cunoştinţelor tale.

5 Că eşti singura persoană cu care, dacă ajung într-un hotel într-un oraş din România, nu ştiu dacă peste jumătate de oră o să fim tot acolo sau într-o maşină închiriată spre Viena ca să ne cumpărăm chiloţi la reduceri.

6 Absolut toate chestiile pe care le-am zis aici. 

ȘI ULTIMA DAR NU ȘI CEA DIN URMĂ

7 Your online shopping disorder, care intervine în zilele în care te plictiseşti sau, pur şi simplu, când ai o zi din asta în care nimic nu ţi se arată, şi care te-a dus la a avea un număr record de farfurii la studio (câte s-au făcut acum? 500?)

 

Și pentru că ştiu că puţine chestii te fac mai fericită decât să primeşti chestii de bucătarie, îţi scriu aici ce o să primeşti cadou de 14 februarie – sau chiar pe 1, în cazul în care voi considera de cuviinţă să unesc două sărbători în una mai mare :))

Toate sunt de la Design & After, din selecția de cadouri Inspirație pentru inimi fericite, şi, deşi ştiu că mai ai o tonă de chestii de la ei, sunt aproape sigură că pe astea le-ai sărit.

EȘTI GATA?!

BUN.

 

1 Vază Shape 

vaza shape

Pentru că e absolut superbă și adună în ea două chestii importante: obsesia ta de mulți ani pentru porțelanuri albastre și noua mea pasiune pentru vaze. Deci pot să îmi pun flori în ea când vin la tine. Eeee?

 

2 Suport lumânare Cera 

suport lumanare

Fiindcă am observat că mai nou ai o pasiune pentru obiectele care arată earthy, iar lumânarea asta o să se potrivească la fix în studio.

 

3 Coș Sally 

cos sally

Caut un coș-geantă din ăsta de vara trecută, de când vorbeai doar despre faptul că îți dorești unul foarte mult. Ăsta e ȘI cu albastru. Zi că nu mă pricep. O să te rog doar să nu pui cartofi în el CHIAR în fiecare zi*.

Cu drag,

O. Dințică
februarie 2017

 

*Dar știu că n-o să mă asculți.

28
3 Comments
 • mazilique
  February 10, 2017

  hai ca m-ai emotionat aproape la fel de tare cum o face si Lumi the Puppy <3

  (and btw, cosul ala IL AM DEJA! 😀 So spot on, ai identificat corect in ce o sa tinem the doggy toys & treats cand plecam in road trip)

  (CAND PLECAM IN ROAD TRIP?!?!?!?!?)

  • Oana
   February 10, 2017

   asta inseamna ca tre’ sa iti iau altu’ in care sa tii cainele?

 • ileana
  February 21, 2017

  You guys are extremely cute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *