Târg de Crăciun la Club 99, duminica asta. Plus niște chestii despre stocuri

By Thursday, December 8, 2016 2 , , 5

 

Hello ladiez și ladiez’ husbands & boyfriends,

(Vă scriu această scrisoare semipublicitară din localitatea Cățelu, unde un băiat îmi schimbă cauciucurile și încearcă să îmi scrie corect numele. Momentan am ajuns la Oane Țițică, vă țin la curent dacă se schimbă ceva.  Dar mă bucur că am o oră liberă să scriu chestia asta pe care o plănuiam de o săptămână.)

***

O grămadă dintre voi s-au pregătit deja cu cadourile de Crăciun, lăsându-mă fără stocuri la unele modele încă de la începutul lui decembrie, chestie pentru care vă mulțumesc.

Serios. Dacă vă lovea pe toți panica pe 20 decembrie, probabil mă înveleam în folie cu bule și-mi dădeam drumul să mă rostogolesc pe autostradă, fiindcă reacționez ciudat la stres. Și rămâneați și voi fără farfurii.

 

Subiectul nostru principal astăzi este că duminică se întâmplă la Club 99 SINGURUL TÂRG DE CRĂCIUN la care o să găsiți farfuriile anul ăsta. Se numește Dar din Dar se face Iarmaroc și l-am ales pe el din următoarele motive:

1 există o componentă caritabilă, adică o parte dintre banii pe care îi încasăm se duc la niște copii foarte simpatici

2 e la Club 99, unde mergeam frenetic într-o vreme la show-uri de stand-up și ca să mă îmbăt, desigur

Târgul e duminica asta, pe 11 decembrie, între orele 10 si 20 (încercați totuși să veniți în prima parte a zilei, că nu știu cum o să fiu cu stocurile mai pe seară).

 

bitch plate farfurie chicineta

 

CEEA CE MĂ ADUCE LA PUNCTUL AL DOILEA AL DISCUȚIEI

În ciuda faptului că trăiam convinsă că m-am pregătit cu suficiente farfurii pentru sărbătorile astea, volumul mare de comenzi m-a luat prin surprindere, precum prima zăpadă pe autorități în fiecare an.

 

Asta nu înseamnă mare lucru, doar că modelele din colecții mai vechi, în special alea cu albastru, dar și o bună parte din Vulnerabilia (celebra mea colecție cu nume de problemă ginecologică), sunt aproape de epuizarea stocului pe 2016. Deci dacă le vreți, e mai bine să nu așteptați data de 22 decembrie să le comandați. Sau să veniți direct la târg, DUMINICĂ, DA???

5
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *