Word Art, o colecție de farfurii pentru adultul din tine. ȘI FEȚE DE MASĂ.

By Friday, November 18, 2016 4 , , 22

Să le luăm pe rând.

1 Prima dată, vreau să îmi cer scuze că vă stric Black Friday-ul de anul ăsta cu lansarea noii colecții, dar voiam să fiu sigură că citiți asta: ÎN UN SFERT DIN CAZURI, BLACK FRIDAY E DOAR O CHESTIE DE MARKETING, iar reducerile alea mari nu sunt reale. Dacă vreți, o să detaliem asta altă dată (am lucrat în domeniu), pentru că acum trebuie să mă întorc la problemele mele existențiale.

2 De azi e online noua colecție de farfurii și textile de bucătărie, pe care o cheamă Word Art și al cărei nume, da, probabil vine din adâncurile subconștientului meu traumatizat de aplicația aia colorată din Microsoft Word din anii 2000. Nu mă faceți să pun poză, știți despre ce e vorba.

3 Cel mai și cel mai important,  e o colecție pentru adultul din tine.

 

POR QUE?

Life sucks and then you die

alexia-udriste-oana-titica-chicineta

Știți toate labele alea de articole și expresii și reclame cu ‘răsfață-ți copilul din tine’, ‘ascultă-l’, ‘regăsește-l’, ‘fii copilul din tine’? Sună foarte romantic, dar CU ADULTUL CE FACEM, BALONAȘELOR?

 

Așa cum consideră filozoful meu interior, Dințică Kierketufiș, una dintre cele mai mari probleme ale societății astăzi e că suntem niște copii care oscilează între două stări (starea ‘OMG CE FRUMOASĂ E VIAȚA PENTRU CĂ E SOARE ÎN DIMINEAȚA ASTA/ am primit multe like-uri/ m-a sunat un dârlău care îmi place’ și, respectiv, starea ‘O SĂ MOR PENTRU CĂ a zis cineva să-mi mut mașina / n-am primit like-uri / m-a părăsit dârlăul’).

Problema cu această abordare este că NE FACE FOARTE NEFERICIȚI în realitate. Sink about it. 

 

Nu vreau să zic că trebuie să uităm de partea asta – ca atunci când mi-am pus eu cheile în frigider ca o distrusă și am urlat o juma’ de oră că nu le găseam și nu puteam să plec din casă (vedeți? copil.) -, ci să o lasăm să iasă la suprafață doar în anumite momente, când e cazul. Creativitatea, cred, e o chestie care ține mult de copilărie.

 

CEEA CE MĂ ADUCE LA:

set farfurii word art

În noua colecție, fiecare produs conține un cuvânt care mă definește, ca un puzzle simpatic de porțelan cu care nu știu să mă descurc.

Design-ul farfuriilor e făcut de Alexia Udriște-Olteanu, care CE SĂ VEZI, are un stil foarte jucăuș de a picta și de a desena, apropo de ce ziceam mai sus cu creativitatea. Suntem foarte foarte diferite, ceea ce cred că face colecția asta una dintre cele mai culeanu de până acum.

alexia-udriste-chicineta

 

În premieră mondială, la cererea celor cinci oameni care citesc blogul ăsta (BUNĂ MAMA), am făcut placemats și fețe de masă. Ați crede că a fost simplu, dar telenovela de a găsi o combinație de material care îmi place și imprimeu de calitate a durat mult și a luat cu ea câteva sinapse care nu se vor întoarce niciodată.

După 3 luni de teste peste teste cu depozite de materiale și făbricuțe de imprimat, am ajuns în sfârșit la un rezultat care să se ridice la calitatea farfuriilor. Adică fețe și șervete de masă rezistente, pe care să le poți spăla la mașină cum trebuie și al căror imprimeu să reziste în timp.

Dar suficient cu bla bla-ul, bănuiesc că vreți să vedeți și cum arată.

 

WORD ART

1 Farfurie Bitch

farfurie-chicineta-bitch

Convingerea mea personală este că NIMENI nu o să cumpere această farfurie pentru cadou (ceea ce, pentru un business de 50% cadouri, este puțin riscant – vedeți ce curajoasă sunt?), ci pentru uz personal. Scopul acestei farfurii este să sublinieze partea bună a semnificației, ceea ce pentru mine înseamnă ‘să te comporți așa cum ești, fără să te intereseze părerea celor din jur’. #jeSuisBitch

 

2 Farfurie Identity

farfurie-chicineta-identity

Este farfuria preferată dintre toate EVER, pentru că are pe ea cel mai important cuvânt pentru mine.

 

3 Farfuria Honesty

farfurie chicineta honesty

Farfuria Honesty se referă, atenție, la sinceritatea față de tine însuți. (înseți? însule? )

 

4 Farfuria Lust

farfurie-chicineta-lust

Trei nopți cred că am stat să mă coiesc între a folosi desire sau lust pe această farfurie și mi-am dat seama că ‘lust’ e mult mai apropiat de senzația reală de dorință, de asemenea E CU SEX.

 

5 Farfuria Brains

farfurie-chicineta-brains

O farfurie pentru tocilarul din tine.

 

6 Farfuria Freedom

farfurie chicineta freedom

Farfuria Freedom conține al doilea cel mai important cuvânt din această colecție și care, oddly enuff, ține tot de a fi adult. Plus, vedeți ce albinuțe?!?!

 

Farfuriile sunt disponibile și la set.

 

7 Șervete de masă
(sau placemats, cum zice francezu’)

set-placemats-chicineta

Word Art cuprinde patru placemats, pentru tot atâtea stări sau combinații de momente. Pentru diminețile în care n-ai chef și pentru zilele de weekend în care vrei să stai în vârful canapelei să scrii.

 

 

 

8 Față de masă Home

fata-de-masa-chicineta-home-1

Este important să știți despre fețele de masă că sunt FUCKING HUGE. Pentru mine a fost o surpriză, fiindcă spusesem teoretic că le vreau de doi metri, dar nu știam exact cât înseamnă asta în realitate (#jesuisblonde). Deci se potrivesc cu aproape orice model de masă și, așa cum a subliniat Manu, merg și ca pături de picnic la vară, pentru că sunt dintr-un bumbac foarte gros. Nu glumesc.

 

9 Față de masă On The Run

fata-de-masa-chicineta-on-the-run

AM PUS ȘI CEVA DE LA BEYONCE în această față de masă, yes!

 

Iar acum aj vrea pentru ca să mulțumesc la frații mei care m-au ajutat cu pozele, pentru că eu sunt efectiv incapabilă să pozez chiar și un cartof (cumva ajunge în poza mea arătând ca o oaie):

1 Cătălin Olteanu, soțul Alexiei, care ne-a făcut niște poze de portret foarte foarte foarte frumoase pentru că e foarte talentat, a avut răbdare cu noi și mi-a pus rimel în photoshop pentru că eu nu mă dădusem bine <3

oana-titica-chicineta

Artemis de Pitești, de Cătălin Olteanu

2 Cătălin Georgescu, care a făcut pozele pentru fețele de masă, fiindcă nici eu nici Mazilu nu știam cum să le facem a.î. să intre în cadru și, în general, pentru că frumusețea pozelor lui este rivalizată doar de sufletul lui mare de panseluță gigantică (SPER CĂ TE-AI EMOȚIONAT, GEORGESCU, EU AM ÎNCERCAT)

3 Lui Manuela Esmeralda Mazilu, care a făcut pozele de produs, care sunt CELE MAI MIȘTO din lume, pentru că ea vede cu ochiul ei bun (hăhă) niște imagini aproape perfecte, cu un styling la fel. De aproape cinci ani mă uit la ea cum face poze și în continuare  nu se lipește nimic de mine.

Și cel mai mult, de fapt, vreau să îi mulțumesc Alexiei pentru modul ei frumos de a vedea lumea.

 

***

CAM ATÂT PENTRU ACUM, vreau să închei spunând:

1  Asta e tot pe anul ăsta, nu mai avem nimic nou până de Crăciun, deci dacă vreți să vă organizați cu cadourile, să știți despre ce e vorba.

2 Fețele de masă și placemat-urile sunt ediție limitată, ceea ce nu este o abureală de marketing, ci este realitatea sinceră că nu mai pot să fac altele la fel :))))

3 Cu ocazia acestui căcat de Black Friday care se întâmplă peste tot în țară, livrările pot să dureze cu 1-2 zile în plus față de termenul obișnuit. Expedierile pentru colecția nouă vor începe de marți. ÎMI PARE RĂU.

4 Rochiile astea SUPERBE din poze sunt de la Roserry, care fac cele mai body-flattering rochii pe care le știu, care se aranjează exagerat de bine pe corp și de la care eu am deja în dulap vreo 3 bucăți. Știu că vine Crăciunul și poate vreți ceva de catifea vișinie cu spatele gol (cea verde este din următoarea colecție, stay tuned)

 

Mă mai întrebați voi dacă vreți ceva. Colecția de farfurii și placemats e aici până una-alta.

 

 

 

22
4 Comments
 • helen
  November 18, 2016

  cred ca e primul meu comment eva.pe bloguri(yeyyy) Bravo Titica!sa stii ca ai 6 care iti citesc blogul regulat!

  • Oana
   November 18, 2016

   hahahahah multumesc!!!!!

 • Madalina
  November 18, 2016

  șapte!!! șapte!! :))

 • Cristina
  November 19, 2016

  7! Si colectia superba. Atat de vesela si relaxata, felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *