Salată de cârnăciori de bere cu fasole, usturoi și roșii

By Friday, September 16, 2016 1 , 11

Sunt câteva lucruri pe care mi le doresc foarte mult de la viață, dar știu că sunt șanse slabe să se întâmple.

1 să se calmeze Lola cu suficient timp înainte de a da colțul încât să pot să mă bucur de ea liniștită câțiva ani

2 să nu mai ies prima la Campionatul Regional al Blondelor care Consumă Multă Benzină

3 să reușesc să îmi iau pachet la birou cel puțin de trei ori pe săptămână

 

***

Despre primele două vom vorbi cu alte ocazii, însă aș vrea să ne oprim asupra punctului 3, mai exact motivele pentru care îmi doresc să îmi iau mâncare la pachet mai des:

  • de fiecare dată când mi se face foame și sunt la birou, îmi dau seama brusc de senzație (nu am capacitate de anticipare). Adică FUTE-M-AȘ, MI-E FOAME!!! și trebuie să mănânc ceva în 5 minute ca să nu mă ia cu hiperventilație. Și dacă nu am pachet la îndemână, opțiunile sunt limitate și, deseori, nu cele mai fericite
  • majoritatea mâncărurilor pe care mi le fac personal pentru prânz sunt mai bune (și mai puțin repetitive) decât ce aș putea să îmi cumpăr și să mănânc ca o floare pe tastatură
  • luat mâncare mai des la pachet  = mai mulți $$$$ pentru chiloți de cumpărat la finalul lunii

Aceasta treabă de mai jos este una dintre felurile mele preferate pentru luat la birou – nu e CHIAR o salată, pentru că are cârnați de bere prăjiți, usturoi și fasole și miere. SO GOOD.

Deci.

 

Salată de Cârnăciori de bere cu Roșii, Fasole și Pătrunjel

Timp de preparare: 10 minute / 1-2 porții

salata-carnati-fasole-2

100g cârnăciori de bere, feliați

100g de roșii cherry colorate, tăiate în bucăți mici (variați cantitățile în funcție de ce vă place mai mult)

50g boabe de fasole albă, din conservă

2 căței de usturoi, tocați mărunt

ulei de măsline (2-3 linguri)

pătrunjel

puțină miere lichidă (EEE?)

***

Încinge uleiul de măsline într-o tigaie și pune în el cârnăciorii. După ce se rumenesc ușor, adaugă usturoiul și lasă-l câteva secunde pe foc, apoi ia rapid tigaia de pe foc, ca să nu se ardă usturoiul.

Amestecă tot conținutul tigăii cu restul ingredientelor. Acum mănâncă această salată cu pâine, că n-am pus cârnați în ea degeaba. Mierea e pentru pus deasupra, dar vă înțeleg dacă o să săriți pasul ăsta. Eu am o pasiune dementă pentru cârnați cu miere.

DODO.

 

 

11
1 Comment
  • eM
    November 17, 2016

    Cu ce ti-am gresit. M-a lovit o foame cand am dat co ochii de frumusetea asta de salata!!!!! Carnati works for me anytime!

Leave a Reply to eM Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *