A fi sau a nu fi pe toc?

By Thursday, September 15, 2016 0 11

Am zis că o să încerc să elucidez această problemă într-un singur paragraf, dar cum n-o să îmi iasă, va trebui să aveți puțină răbdare, respectiv până duc la capăt acest text în care nu știu ce să spun. (Respectiv dacă e mai bine să stăm ca niște verze pe tocuri sau nu.)

un text de Fashion Dințică

***

Așa că, fiindcă acesta este un blog de mâncare, însă doar eu am parola de la admin și nu am tot timpul chef să vorbim despre mâncare, o să vă explic despre cele două motive pentru care port eu tocuri cât de des îmi permite lenea.

1 Atunci când ai tocuri, lumea se poartă mai amabil cu tine. (Te lasă să treci în față la casă la supermarket etc.) Bărbații o fac pentru simplul motiv că fundul tău pare mai sus, iar femeile o fac pentru că dacă ai tocuri pari cumva mai de succes decât dacă ai fi în adidași, deci e o chestie aspirațională.

2 În cele mai multe cazuri, atunci când porți tocuri arăți mai bine decât în espadrile. AIA E! Viața nu e dreaptă, dar atât s-a putut. (Evident, există excepții de gagici care arată mai bine în converși, dar nu ne referim la ele aici.)

Anul ăsta e din nou ziua #petoc (de fapt, a fost ieri, dar o putem sărbători toată săptămâna, ca niște party animals ce suntem) și voiam doar să repet niște chestii importante și învățate empiric de-a lungul vieții.

  • dacă o pereche de tocuri sunt incomode, NU LE PORȚI. Ideea nu e să te doară picioarele, ci să te simți comod în încălțăminte.
  • nu am văzut niciodată o pereche de pantofi cu toc care să fie atât ieftini, cât și comozi, cât și mișto. Din nou, viața e nedreaptă, deci mai bine aruncați cu niște $$$ în plus decât să plângeți ulterior
  • Dacă v-ați luat niște tocuri prea înalte ca să mergeți pe ele și mergeți ca Chuck Norris în stilettos, oferiți-i unei prekine mai îndemânatice. E important să ne știm limitele. Valabil când vorbim despre gogoși, dar și despre lungimea tocurilor.

MĂ ROG CE VOIAM SĂ ZIC DE FAPT

Ca să ajungem la partea practică a problemei, FashionUp.ro,  site-ul de la care a pornit această zi festivă a tocurilor, are extra 20% discount la TOATE perechile de pantofi cu toc, până pe 21 septembrie, așa că knock yourselves out. 

tocuri

Fashion Dințică out, rămâneți pe fir până zilele viitoare, când Beauty Dințică va vorbi despre epilarea definitivă sau dracu mai știe ce. – 

 

 

 

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *