11 cadouri de Crăciun for the ladies

By Monday, December 15, 2014 6 , , , , 20

Când am descoperit în Analytics că 55% din cititorii acestui blog sunt bărbaţi și doar 45% femei, mi-am turnat un pahar de vin și am încercat să găsesc o explicaţie. Singura pe care am produs-o a fost că șansele de a găsi o poză cu Beyoncé în costum de baie la mine sunt mai mari decât pe alte site-uri de gătit, așa că e firesc să am mai mult trafic masculin.

Dragi bărbaţi și băieţi, până în momentul în care o să înţelegem cu toţii ce căutaţi aici în afară de sutiene, m-am gândit să vă împărtășesc din înţelepciunea mea festivă. Adică să vă dau niște idei de cadouri pentru iubite, prietene, rude sau orice altă femeie care vă interesează în vreun fel sau căreia, conjunctural, sunteţi obligaţi să îi luaţi ceva, deși aţi prefera să vă luaţi ţigări de banii ăia.

Lista de mai jos este o combinaţie între ce mi-ar plăcea mie să primesc și ce am văzut că a făcut fericite alte tipe când le-am făcut eu cadeau.

Dacă nimic de aici nu vi se pare sexy, la finalul ei o să găsiţi chiar niște ponturi cu care nu veţi da greș. (Glumesc. Nu există așa ceva. Desfaceţi o bere and stick with me.)

 

1 Pahare albastre

pahare albastre zara home

Probabil că pentru voi, ca bărbaţi, nu există un motiv pentru ca un pahar să fie altfel decât transparent. Eu n-am văzut tipi în filme care să bea orice din pahare colorate. Dar pentru mine e așa, o chestie care mă face să mă simt mai bine. Vedeţi ce de rahat e vremea de afară? De-aia avem nevoie de pahare albastre în viaţă.

 

2 Troller Voyage galben Lamonza

lamonza troller

Arată ca o banană splendidă și este cel mai tare troller de avion pe care l-am avut în viaţa mea. It’s so cute că mi l-am pus în faţa patului să îl văd în fiecare dimineaţă în care mă trezesc și am impresia că plec la mare, înainte să mă prind că sunt 0 grade afară, e iarnă și e ceaţă și trebuie să scot câinele la plimbare în bălţi.

 

chilli hot chocolate whittard

3 Chilli Hot Chocolate Whittard

Dacă prekina ta are o pasiune pentru ardeiul iute. Dacă ai greșit cu ceva recent. Dacă nu ai un buget așa de mare de spart.

 

 

beyonce platinum edition

4 Beyoncé Platinum Edition

Pentru că are două piese noi faţă de albumul iniţial (una dintre ele fiind best song of 2014)  și calendar cu Beyoncé.

 

 

 

purcari freedom blend5 Purcari Freedom Blend

E vinul meu preferat din ultima vreme. Când am fost la Chișinău, în vizită la Cramele Purcari, am aflat că e un cupaj din trei soiuri: Rara Neagră (Moldova), Bastardo (Ucraina) și Saperavi (Georgia) și că are o poveste frumoasă, inspirată din treaba cu Crimeea. Nu prea mă pricep să descriu vinurile – dacă vă interesează subiectul găsiţi opinii avizate aici –  pot să vă zic doar că are un gust ușor fructat, destul de proaspăt, nu foarte taninos și dacă bei suficient o să simţi și niște note de ciocolată. Plus, E FOARTE BUN!!!

 

 

the surgeon tess gerritsen6 The Surgeon de Tess Gerritsen

Pentru că e cea mai bună carte poliţistă pe care am citit-o anul ăsta. Plus, o să puteţi să o citiţi și voi după ce tipa respectivă o termină. De aici.

 

 

 

 

tava chic ville7 Tavă de copt & servit

Pentru că e frumoasă și are floricele albastre. De aici.

 

jamie oliver comfort food

8 Comfort Food de Jamie Oliver

Pentru că ÎN SFÂRŞIT a scos Jamie ceva foarte mișto, după câteva cărţi stupide (alea cu 15/30 Minute Meals). Dacă vă plac tocăniţele & such, e o carte bună de cumpărat prietenei care vă gătește.

 

 

9 Costum de baiecostum de baie

O femeie nu poate să aibă niciodată prea multe costume de baie. Cu condiţia să îi nimeriţi mărimea (e simplu, vă uitaţi la etichetele hainelor ei), e o idee bună pentru că nici dracu’ nu cumpără costume de baie cadou de Crăciun, așa că o să fiţi superspeciali. De pe Asos.

 

10 Pantofi roșii

pantofi rosii

Dacă chiar vreţi să o faceţi foarte foarte foarte fericită.

 

11 Tigaie de inox

tigaie inox

Pentru că e o tigaie și toate tigăile trebuie să aibă o familie care să le înţeleagă.

 

 

Cam atât.

Dacă nu aţi tras nici un fel de inspiraţie din lista de mai sus, dragi 55% cititori masculini, iată cel mai important lucru pe care îl puteţi oferi de Sărbători:

… DRAGOSTEA!

Glumesc.

… UN RETRIEVER, evident. Iubita ori o să se bucure isteric, ori o să vă dea cu câinele în cap și va trebui să îl returnaţi, dar sigur se va emoţiona.

 

Dacă TOT mai aveţi nevoie de sfaturi preţioase pentru cadouri, scrieţi-mi.

pusheen

 

20
6 Comments
 • Didi
  February 19, 2015

  Cand sunt stresata, vin aici ca sa rad (chiar asa, in fiecare zi?). Ai o dezinvoltura in exprimare dezarmanta.
  Vezi, de-asta trebuie sa ma mut eu pe domeniu, caci pe blogurile free vizitatorii sunt unisex. M-ai facut sa ma uit in status, poate n-am bagat de seama si scrie pe undeva. Nu-i! In schimb, am agatat cu coada ochiului ceva din search terms: “prajitura cu nutela faina”. Am elucidat de ce nu le ies prajiturile mele. Pt. ca pun intr-ascuns nutella faina, cand eu indic sa puna una naspa:)

  • Oana
   February 21, 2015

   :))))) Ma bucur sa aud asta.
   Legat de problema ta, cred ca trebuie sa vorbesti cu cei de la marketing de la Nutella, sa faca borcane speciale cu “Asa da” si “asa nu”.

 • Mirela
  May 20, 2015

  hmm..cadouri dragute…astept sa le primesc.

 • Carmen
  July 7, 2019

  Buna Oana!
  Ïmi plac ideile tale 😍.
  Ai idee unde gasesc paharele albastre din poza!
  Zi minunata sa ai!

  • Oana
   July 8, 2019

   Au fost într-o colecție Zara Home acum mulți ani, dar e posibil să le mai facă din când în când <3

   • Carmen
    July 8, 2019

    Multumesc mult pentru raspuns!
    Sa ai o vara minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *