Ou prăjit cu sos de roșii cu ardei iute și usturoi. Plus kaizer.

By Saturday, May 10, 2014 0 , , 1

 

 

Că tot vorbeam ieri cu cineva despre cea mai bună mâncare pentru (împotriva?) mahmurelii, cred că  asta e a mea. Sau orice altceva similar, care include sos de roșii cu ardei iute.

În mod particular, în dimineaţa asta n-am fost mahmură, dar e bine să fii pregătit pentru orice.

Am tocat 1 ceapă, am pus-o în ulei încins să se înmoaie, am adăugat 1 căţel tocat de usturoi, am mai lăsat totul în tigaie puţin, am pus 1/2 conservă de roșii tocate (200g) și am lăsat sosul să se îngroașe vreo 10 minute. Pe final, am pus sare, piper și 1 ardei iute uscat.

Intre timp, am tocat cubuleţe vreo 150g de kaizer și le-am pus în altă tigaie cu puţin ulei încins, să se rumenească. Când au fost gata, am trântit lângă kaizer 1 ou, pe care l-am prăjit cu succes. Am pus sosul din tigaia 1 în farfurie și, peste el, am trântit conţinutul tigăii 2. Am presărat frunze rupte de busuioc.

Toată treaba de mai sus am făcut-o pe piesa asta.

 

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *